Nora er personlig lærer gjennom Learnlink.

Nora Røste

Kybernetikk ved NTNU i Trondheim

Verifisert politiattest

Verifisert vitnemål

Verifisert identifikasjon

Underviser

Barneskolen Ungdomsskolen


Bli bedre kjent med Nora

Jeg er en 26 år gammel jente fra en gård i Ringsaker som studerer Kybernetikk og Robotikk i Trondheim. Jeg går siste året på studiet, og skriver for tiden på masteroppgaven min. Når jeg ikke studerer er jeg glad i å lage mat, trene, være ute i tillegg til å reise! Jeg var nylig ett år i Sør-Korea på utveksling , noe som var veldig annerledes enn hverdagen i Trondheim, men veldig spennende og givende.

Hvorfor Nora er en god underviser

Jeg syns det er veldig givende å være med på å bidra til at en elev får økt forståelse i faget, spesielt i realfag. Jeg er tålmodig, og brenner for å få flere til å føle at de mestrer realfag. Jeg hadde selv lite motivasjon for matematikk da jeg startet på videregående, og merket hvor viktig gode lærer er for å øke interessen og motivasjon for realfagene.

Tidligere arbeid

Har hatt relevant sommerjobb for studiet de tre siste somrene, og våren 2018 var jeg student assistent i Objekt orientert programmering ved NTNU. Fra 2016 til 2018 var jeg med i ett frivillig studentinitiativ kalt Vektorprogrammet som arbeidet med å øke interessen for matematikk og realfag ved å bistå ungdomsskoler i matematikkundervisningen.

Interesser

Matlaging, styrketrening og friluftsliv

Kurs

Introduksjonskurs

Nettundervisningskurs

Undervisningskurs

Introduksjonskurs

Nettundervisningskurs

Undervisningskurs

Learnlink bruker cookies.
Les mer

Greit!