Eilef er personlig lærer gjennom Learnlink.

Eilef Revheim

Økonomi og administrasjon

Verifisert politiattest

Verifisert vitnemål

Verifisert identifikasjon

Underviser

Barneskolen


Bli bedre kjent med Eilef

Jeg er en gutt på 20 år som kommer fra Tønsberg i Vestfold, og som ønsker å jobbe ved siden av studiene. Jeg ser på meg selv som en utadvendt, hyggelig, nøye og strukturert person, som lett kommer god overens med de aller fleste. Jeg har tidligere jobbet som assistent på en barenskole, så har altså relevante erfaring fra undervisningssektoren.

Hvorfor Eilef er en god underviser

Jeg har relevant kompetanse fra å jobbe på barneskole, der jeg som assistent har hatt elever alene på grupperom for i undervisningen, samt hjulpet til der det trengs i klasserommet. Jeg egner meg godt til å undervise fordi jeg er en rolig og høflig person som som har en god evne til å formidle ting, og forklare på forskjellige måter. Jeg har i tillegg plukket opp noen tips og metoder for å forbedre motivasjon og utbytte i timen.

Tidligere arbeid

Jeg har relevant kompetanse fra Bokemoa Barneskole i Sandefjord kommune, der jeg jobbet som assistent i 3/4 år. Herfra kan jeg vise til gode referanser om det er ønskelig. Fra tidligere har jeg også jobbet i over 4 år på Meny Jarlsberg, der jeg har få lære mye om rutine og god kundebehandling .

Interesser

Jeg liker godt å trene - det går mye i løping, men også annet. I tillegg liker jeg godt å være med venner. Interesserer meg også for håndball og ski. Kan også kose meg med noen gode filmer og Tv-serier.

Kurs

Introduksjonskurs

Nettundervisningskurs

Undervisningskurs

Introduksjonskurs

Nettundervisningskurs

Undervisningskurs

Learnlink bruker cookies.
Les mer

Greit!