Lina er personlig lærer gjennom Learnlink.

Lina Llr-Aa

Sociétés contemporaines - Sociologie, politique, culture

Verifisert politiattest

Verifisert vitnemål

Verifisert identifikasjon

Underviser

Barneskolen


Bli bedre kjent med Lina

Jeg er en 25 år gammel student fra Lillehammer som til høsten skal begynne på en mastergrad i sosiologi til høsten i Paris. Tidligere har jeg studert religion, etikk og persisk språk. Jeg studerer og har bodd i Frankrike i tilsammen fire år, hvorav et på videregående i Bretagne og tre i Paris. Nå ønsker jeg å hjelpe elever i ungdomsskolen og videregående med å lære fransk.

Hvorfor Lina er en god underviser

Det å lære et nytt språk kan virke skremmende, men i virkeligheten er det kjempegøy - og ikke minst en arena hvor en virkelig kan føle mestring! Fransk er et annerledes språk enn norsk, men jeg ønsker å få eleven til å se disse utfordringene som spennende heller enn som uoverkommelige barrikader. Det er viktig å gjøre fremmedspråket levende for eleven, slik at han/hun føler seg trygg på å anvende det. Undervisningen vil variere ift trinn og nivå. Jeg tar selvfølgelig hensyn til elevens egne behov, og har alltid læreplanen i bakhodet.

Tidligere arbeid

Resepsjonist i Hunderfossen Familiepark, pianolærer, salgsmedarbeider i IKEA AS (Sørlandet og Ringsaker), salgsmedarbeider i Louvre, resepsjonist i Da Vinci Forme Equilibre

Interesser

Lese, gå tur, pilates, kino, teater, museum, ski, være med venner

Learnlink bruker cookies.
Les mer

Greit!