Kristine er personlig lærer gjennom Learnlink.

Kristine Larssen

Lektor i realfag ved NTNU

Verifisert politiattest

Verifisert vitnemål

Verifisert identifikasjon

Underviser


"Kristine er kjempedyktig, både pedagogisk og faglig. "

- Elena Snellingen

Underviseransvarlig i Learnlink


Bli bedre kjent med Kristine

Jeg er en 19 år gammel jente fra Haugesund som for tiden er bosatt i Trondheim. Tidligere har jeg tatt et årstudium i psykologi ved NTNU og syntes det var skikkelig spennende. For tiden går jeg mitt første år på lektorstudiet i relafag ved NTNU, hvor jeg fordyper meg i fagene matematikk og informatikk.

Hvorfor Kristine er en god underviser

Jeg vil anse meg selv som en hyggelig, forståelsesfull og tålmodig person. Helt siden ungdomskolen har jeg hjulpet medelever med realfag, både i timene og etter skoletid. Det er noe jeg syns har vært utrolig givende og artig. Jeg brenner for at andre skal oppleve mestring. Mestringsfølelsen er viktig for å øke motivasjonen og for å få eleven til å synes at faget er artig å jobbe med. Jeg vil også påstå at kunnskapene jeg sitter igjen med fra årstudiumet i psykologi er en stor styrke. Her lærte vi mye om bla. barns utvikling, med tanke på for eksempel lek, tilknyttning, modning og erfaringer.

Tidligere arbeid

Frivillighet: - Nestleder i Spanskrøret (Linjeforening). - Klassetillitsvalgt (KTV) for Lektor i relfag kull 18. - Skribent for linjeforeningsavisa Vitnemålet - PR og design for Naborevyen 2019 Arbeidserfaring: - Ekstrahjelp - Skoringen City Lade (mai 18 - okt 18) - Ekstrahjelp - Sko Mani (2012-d.d)

Interesser

Reising, trening, baking, naturen, psykologi, realfag.

Kurs

Introduksjonskurs

Nettundervisningskurs

Undervisningskurs

Introduksjonskurs

Nettundervisningskurs

Undervisningskurs

Learnlink bruker cookies.
Les mer

Greit!