Elisabeth er personlig lærer gjennom Learnlink.

Elisabeth Hoksmo

Lektorprogrammet ved Universitetet i Oslo

Verifisert politiattest

Verifisert vitnemål

Verifisert identifikasjon

Underviser

Barneskolen Ungdomsskolen


Bli bedre kjent med Elisabeth

Hei! :-) Jeg er en 20 år gammel jente fra Hurum i Buskerud. I fjor høst flyttet jeg til Oslo for å studere Norsk og samfunnsfag gjennomm lektorprogrammet ved Universitet i Oslo. På fritiden liker jeg å tilbringe tid med venner, samboer og familie, trene og drive med politikk. Mine favorittfag er alle de ulike samfunnsfagene, og derfor har jeg også valgt en utdanning innen dette. Det siste året har jeg studert nordisk på UiO, med norsk som andrespråk som et av emnene mine. Jeg er også frivillig i Norsk Start Oslo, en frivllig organisjon for å hjelpe flyktninger å lære norsk, og har derfor god erfaring med undervisning i norsk og norsk som andrespråk.

Hvorfor Elisabeth er en god underviser

Jeg er faglig sterk, tålmodig, kreativ med undervisningsmetodene og glad i og flink til å jobbe med mennesker. Jeg synes undervisning er veldig givende, og nettopp derfor har jeg også valgt å studere lektorprogrammet ved UiO. Jeg tror mitt engasjement smitter over på elevene mine og at de vil oppleve mestring og økt motivasjon med meg som privatunderviser.

Tidligere arbeid

Privatunderviser hos Learnlink (siden 2018). Medieansvarlig i Drammen AUF. Butikkmedarbeider på Kiwi Tofte. Legitimasjonsjekk for Norstat. Sommerjobb i BNM Service.

Interesser

Politikk og samfunn, trening og reising, mat, dyr, film og musikk.

Kurs

Introduksjonskurs

Nettundervisningskurs

Undervisningskurs

Introduksjonskurs

Nettundervisningskurs

Undervisningskurs

Learnlink bruker cookies.
Les mer

Greit!