Anders er personlig lærer gjennom Learnlink.

Anders Helgeland Vandvik

Industriell økonomi og teknologiledelse, NTNU

Verifisert politiattest

Verifisert vitnemål

Verifisert identifikasjon

Underviser

Bli bedre kjent med Anders

Engasjert andre års-student ved Indøk i Trondheim. Bruker mye tid på lederverv i Bindeleddet NTNU, bedriftskontakten til Indøk. Liker å trene, være ute i frisk luft og gjøre spennende og morsomme ting med bra mennesker!

Hvorfor Anders er en god underviser

Synes det er oppriktig gøy å formidle kunnskap på en forståelig måte, spesielt når man kan se elevenes fremgang. Gode tilbakemeldinger fra over et år med undervisning gjennom House of Math, og ellers kollokviearbeid fra studiet, vitner om at dette er noe jeg får til.

Tidligere arbeid

Begynte med min første jobb på Peppes Pizza under tiden på videregående, før jeg var et år i militæret på grensen til Russland. Deretter hadde jeg et år i Oslo, der jeg jobbet på klesbutikken Tatler i Bogstadveien på dagtid, og som privatlærer gjennom House of Math på ettermiddags-/kveldstid. I Trondheim har arbeidet stort sett vært gjennom det frivillige vervet i Bindeleddet NTNU, både som nestleder i organisasjonen, og bedriftsansvarlig i vårt største prosjekt, KarriereDagene NTNU.

Interesser

Tidligere fotballspiller, glad i å trene, både inne og ute i naturen. Trives godt med andre mennesker, og liker å få meg med gode konserter og sene kvelder på byen i lag med venner. Jeg er også veldig glad i musikk, og min største anger er at jeg sluttet med pianospillingen i barndommen.

Learnlink bruker cookies.
Les mer

Greit!