Oscar er personlig lærer gjennom Learnlink.

Oscar dos Santos Kvalsvik

Kjemi ved Universitetet i Bergen

Verifisert politiattest

Verifisert vitnemål

Verifisert identifikasjon

Underviser


Bli bedre kjent med Oscar

Eg er 19 år gamal, og fødd i Rio de Janeiro, Brasil. Eg er oppvaksen i Fosnavåg på Sunnmøre, og er glad i gå på fjellturar og ha hyggelege spelekveldar med vennar. Eg gjekk International Baccalaureate for å utvikle evnene mine, og no studerar eg kjemi ved Universitetet i Bergen. Eg har tidlegare spelt handball, og no driv eg med styrketrening og spelar i korps i fritida. Eg pratar norsk, portugisisk og engelsk flytande, og har ein rusten spansk-kunnskap eg vil oppfriske.

Hvorfor Oscar er en god underviser

Eg har sjølv opplevd korleis det er å slite i fleire fag, og difor har eg tatt meg god tid til å kjenne meg sjølv og korleis eg jobbar best. Eg har eit mål å alltid nytte hjelpemidlane tilgjengeleg for meg, så eg leitar konstant etter svar. Eg meiner eg kan hjelpe elevar med å forstå på deira måte, ved å forstå korleis dei tenkjer seg fram til eit svar, og ved å forklare dei konsept til dei forstår. Eg kan gjerne vere kreativ til å forklare ulike idear, og eg sloss for å sjå utvikling i einkvar elev, og sjå motivasjonen deira vakse.

Tidligere arbeid

Eg har tidlegare jobba som ekstrahjelp og reinhaldar ved ein verkstad for turbodrivarar i Fosnavåg, DAVI Turbo. Eg har óg tatt ein småjobb som leksehjelp i Bergen.

Interesser

Minecraft, musikk, litteratur, politikk, handball, forsking og helse

Kurs

Introduksjonskurs

Nettundervisningskurs

Undervisningskurs

Introduksjonskurs

Nettundervisningskurs

Undervisningskurs

Learnlink bruker cookies.
Les mer

Greit!