Maryam er personlig lærer gjennom Learnlink.

Maryam Kashif

Farmasi ved OsloMet

Verifisert politiattest

Verifisert vitnemål

Verifisert identifikasjon

Underviser

Barneskolen Ungdomsskolen


Bli bedre kjent med Maryam

Mitt navn er Maryam, er 20 år gammel og kommer fra Oslo. Jeg har fullført min videregående utdanning fra F21 VGS hvor jeg gikk realfag og nå studerer jeg farmasi ved OsloMet. Jeg har ingen spesielle hobbyer, men jeg synes det er gøy å se på serier og lese fantasi bøker :)Tidligere har jeg jobbet som ringevikar hos Manglerud Skole hvor jeg har undervist i nesten alle klasser. Jeg har også jobbet med barn og unge i forskjellige organisasjoner. Og jeg elsker å hjelpe :)

Hvorfor Maryam er en god underviser

En god lærer hører på eleven sin. Hva sliter eleven med? Hvordan jobber eleven best? Hva mestrer eleven? Mitt fokus vil være å forstå elevens vansker og jobbe målrettet med å hjelpe eleven med dette. Det er viktig å oppmuntre og gi ros når eleven mestrer noe, da eleven vil få en mestringsfølelse og samtidig føle seg trygg. Samtidig er det også viktig å fortelle eleven at det går helt fint å gjøre feil. Øvelse gjør mester!

Tidligere arbeid

Har vært med på å arrangere og promotere arrangementer for barn og unge hos ICC. Har også jobbet som ringevikar på Manglerud skole.

Interesser

Kjemi!!! Serier og bøker :)

Kurs

Introduksjonskurs

Nettundervisningskurs

Undervisningskurs

Introduksjonskurs

Nettundervisningskurs

Undervisningskurs

Learnlink bruker cookies.
Les mer

Greit!