Ine er personlig lærer gjennom Learnlink.

Ine Ellestad

Grunnskolelærer 5.-10. trinn m/matematikk og samfunnsfag

Verifisert politiattest

Verifisert vitnemål

Verifisert identifikasjon

Underviser

Barneskolen


Bli bedre kjent med Ine

Jeg er 25 år og opprinnelig fra Gjøvik. Jeg er på mitt tredje år på grunnskolelærerutdanningen med matematikk og samfunnsfag ved NTNU. Tidligere har jeg tatt en bachelor i pedagogikk, inkludert et årsstudium i samfunnsøkonomi. Ved siden av studiene bruker jeg mye tid på løping og være ute i naturen. Jeg trives veldig godt som lærerstudent, og håper å kunne bruke noe av min kompetanse til å hjelpe andre og til å utvikle meg selv som lærer videre.

Hvorfor Ine er en god underviser

Gjennom flere praksisperioder, både i barne- og ungdomsskolen, har jeg erfart utfordringer knyttet til motivasjon og arbeidslyst. Det å arbeide for at barn og unge skal mestre og forstå er noe jeg synes er givende og motiverende. Jeg er opptatt av å lære eleven å kjenne. Gjennom å vite nivået til eleven, hva eleven kan fra før, kan jeg legge opp til en undervisning som tetter eventuelle "kunnskapshull", bygger videre på det eleven kan og gir økt mestringsfølelse.

Tidligere arbeid

Har jobbet som vikar i ulike barnehager og SFO gjennom Pedagogisk Vikarsentral. Har i tillegg gjennom flere somre vært renholdsvikar hos Sykehuset Innlandet.

Interesser

Trening, friluftsliv og bøker

Kurs

Introduksjonskurs

Undervisningskurs

Introduksjonskurs

Undervisningskurs

Learnlink bruker cookies.
Les mer

Greit!