Kris er personlig lærer gjennom Learnlink.

Kris Gabriel

Produktutvikling- og produksjon

Verifisert politiattest

Verifisert vitnemål

Verifisert identifikasjon

Underviser

Barneskolen Ungdomsskolen


Bli bedre kjent med Kris

Jeg er 21 år gammel student fra Lørenskog, men bor i Trondheim. Studerer for å bli sivilingeniør i Produktutvikling- og produksjon, og bruker mesteparten av tiden min på skolearbeid. Ellers er jeg samtalepartner på en språkkafe for flyktninger, deltager i prosjektet "Ung i Norge" som handler om inkludering av enslige flyktninger i ungdomsalderen, og som leksehjelper og mentor på Frelsesarmeen for barn, unge og voksne. Min hobby er styrketrening og ernæring, noe som jeg er veldig interessert i.

Hvorfor Kris er en god underviser

Arbeid med barn og unge er noe jeg syns er utrolig gøy, og i tillegg er jeg veldig glad i realfag, og kan hjelpe en elev å få et innblikk i den praktiske og morsomme siden ved realfag som jeg brenner selv for. Mine tidligere erfaringer i å samhandle med barn og unge har gitt meg nyttig innsikt i hvordan en kan hjelpe barn og unge med all type kulturell og språklig bakgrunn. Jeg mener at å ha en god tone med eleven er viktig for å få til et godt og produktivt samarbeid.

Tidligere arbeid

Samtalepartner og Deltageransvarlig i Norsk Start, Leksehjelper og Mentor på Frelsesarmeen, Butikkmedarbeider Meny Triaden, Frivillig på Festningen Festival Trondheim

Interesser

Trening, Ernæring, Teknologi

Kurs

Introduksjonskurs

Nettundervisningskurs

Undervisningskurs

Introduksjonskurs

Nettundervisningskurs

Undervisningskurs

Learnlink bruker cookies.
Les mer

Greit!