Caroline er personlig lærer gjennom Learnlink.

Caroline Aarre

Master i helseøkonomi med spesialisering i økonomisk evaluering. Bachelorgrad i økonomi og administrasjon ved universitetet i Madrid på spansk. Årsstudium i spansk språk og kultur fra universitetet i Barcelona.

Verifisert politiattest

Verifisert vitnemål

Verifisert identifikasjon

Underviser

Barneskolen Ungdomsskolen


Bli bedre kjent med Caroline

Mitt navn er Caroline Aarre Halvorsen, 26 år fra Stavanger. Denne våren fullfører jeg en mastergrad i helseøkonomi og er derfor veldig fleksibel med tanke på arbeidstid. Før jeg begynte på denne mastergraden i Oslo, har jeg bodd i Spania i 5 år hvor jeg tok hele min bachelorgrad på spansk i økonomi og administrasjon i tillegg til et årsstudium i spansk språk og kultur. Jeg har en stor lidenskap for spansk språk og kultur og det er virkelig et fag jeg liker å undervise i. Jeg har stor tro på at spansk er et utrolig nyttig språk å lære, og ikke minst gøy.

Hvorfor Caroline er en god underviser

Det å kunne motivere noen til å bli bedre i språk og å kunne hjelpe elever med å få mestringsfølelse, er virkelig noe jeg synes er gøy å jobbe med. Gjennom min erfaring både fra Spania og Norge på skolebenken, tror jeg at jeg kan bidra i alle høyeste grad til å utvikle elevers spansk ferdigheter. Å få bruke alt jeg har lært til å motivere andre videre er noe jeg virkelig brenner for. Jeg vet også hvor vanskelig det er å lære språk, og nettopp derfor har jeg troen på at jeg kan hjelpe elever på ulike nivå.

Tidligere arbeid

Butikkansatt hos Narvesen (deltid) 2007-2012 Butikkansatt hos Meny (deltid/sommervikar) 2014-2016 Konsulent for opptakskontoret ved Universitetet i Stavanger (sommervikar) 2017-2019 HR-recruiter i Optiva Media (deltid, Madrid, våren 2018)

Interesser

Spansk språk og kultur, trening, strikking, lesing

Kurs

Introduksjonskurs

Nettundervisningskurs

Undervisningskurs

Introduksjonskurs

Nettundervisningskurs

Undervisningskurs

Learnlink bruker cookies.
Les mer

Greit!