Silje er personlig lærer gjennom Learnlink.

Silje Nordgård

Lærerstudiet Master HVL Bergen

Verifisert politiattest

Verifisert vitnemål

Verifisert identifikasjon

Underviser

Barneskolen Ungdomsskolen


Bli bedre kjent med Silje

Hei! Jeg heter Silje og kommer fra Snåsa i Trøndelag. Til tross for min unge alder har jeg god erfaring innenfor flere felt. På videregående gikk jeg medier og kommunikasjon, for så å gå to år på sykepleierstudiet. I tillegg til dette har jeg arbeidserfaring innen sykehjem, hjemmesykepleie, norskopplæring, undervisning 1-10. Klasse og psykiatri.Nå skal jeg ta master i lærer m/ samfunnsfag!

Hvorfor Silje er en god underviser

Jeg er en god lærer fordi jeg et en god person. Jeg ser hver enkelt elev, og samarbeider med dem for å finne den måten de lærer best. Jeg vet at alle elever og studenter er forskjellige, og derfor finnes det ingen direkte fasit for hvordan man skal undervise, det får bli opp til hver enkelt. Det jeg vet er at man må ha variasjon, slik at det ikke blir kjedelig.

Tidligere arbeid

Snåsa sykeheim Snåsa hjemmesykepleie Reinsholm lukket psykiatrisk Verdal Seksjon psykoser v/sykehuset Levanger Norskopplæring Vinje skole Snåsa Barnehage v/ Strand på Hitra Støttekontakt Steinkjer/Snåsa kommune Vikarlærer Snåsa Skole 1.-10. Klasse Assistent Basen Snåsa skole

Interesser

Volleyball, musikk, tegning, filmproduksjon osv.

Learnlink bruker cookies.
Les mer

Greit!