Janne er personlig lærer gjennom Learnlink.

Janne Tveitstulen

Jeg har studert idrettsfag ved Norges idrettshøyskole(2007/2008), anatomi og fysiologi fag ved Norges Helsehøyskole (2012). I dag har jeg tatt opp vgs fag for å forbedre karakterer medmennsker om å komme inn på profesjonsstudiet i psykologi året 2020. Jeg har foreløpig fått svært gode karakterer i fagene jeg har tatt opp.

Verifisert politiattest

Verifisert vitnemål

Verifisert identifikasjon

Underviser

Barneskolen


Bli bedre kjent med Janne

Jeg er 32 år, gift med Tor Helge og vi har datteren vår Stella på 4 sammen. Jeg jobber som osteopat (manuell behandling). Jeg har prøvd ulike utdannelser, ett år med markedsføring ved BI og ett år idrett ved idrettshøyskolen i Oslo. Siden det har jeg tatt 4-årig bachelor i osteopati ved NHCK. Siden 2012 har jeg jobbet som osteopat i Kongsberg. Jeg har nå ønske om å videreutvikle meg innen psykisk helse, og har derfor valgt å ta opp vgs fag for å bedre karakterer for å komme inn på profesjonsstudiet i psykologi. Jeg har tatt opp fag etter 23/5 regelen og fått gode resultater. For å få mer tid til studier og bruke kunnskapen jeg har så kunne jeg tenke meg å bli lærer over nett.

Hvorfor Janne er en god underviser

Jeg liker å jobbe med mennesker, og har gjort dette i mange år fra unge til eldre. Jeg har kunnskap innenfor ulike felt og ønsker å hjelpe andre til å bli glad i å lære. Siden jeg har tatt opp fag de to siste årene ved siden av jobb, har jeg fått ny erfaring med hvor givende det kan være å lære stoffet på en effektiv måte gjennom nettundervisning. Særlig med tanke på å ha tett kontakt med en lærer, som en kan spørre om alt helt til du har forstått det ordentlig. Jeg har ønske om å hjelpe andre til å se at det ikke trenger å være så vanskelig å lære ny kunnskap.

Tidligere arbeid

Assistent på barneskole Svømmelærer Service medarbeider på hotell Assistent i hjemmesykepleien Osteopat

Interesser

Aktivitet (trening) og friluftsliv. Tilbringe tid med mannen og datteren min. Være sammen med venner.

Learnlink bruker cookies.
Les mer

Greit!