Benedicte er personlig lærer gjennom Learnlink.

Benedicte Sandmæl

Profesjonsstudiet i Psykologi

Verifisert politiattest

Verifisert vitnemål

Verifisert identifikasjon

Underviser

Barneskolen Ungdomsskolen


Bli bedre kjent med Benedicte

Hei! Mitt navn er Benedicte Sandmæl og jeg er 22 år og bor i Bergen. Ved siden av psykologistudiet og frivillig arbeid med ADHD barn ønsker jeg å hjelpe andre å gjøre det bedre på skolen!

Hvorfor Benedicte er en god underviser

Erfaringene mine og mine personlige egenskaper gjør meg egnet til å jobbe med mennesker i en pedagogisk rolle. Jeg er vant til å være i kontakt med svært mye forskjellige mennesker, som alle har behov for å bli møtt på ulike måter. Det har gitt meg mye erfaring i hvordan man kan tilrettelegge for ulike individer. At jeg er tilpasningsdyktig, lojal, engasjert, vennlig og løsningsorientert er alle egenskaper jeg har opplevd som svært fordelaktige i slike situasjoner. Med gode skoleresultater har jeg selv en idé om hva som gjør at man lykkes. Gode karakterer kommer ikke av seg selv, det krever uten tvil hardt arbeid og dedikasjon. Dette er likevel noe de som søker privatlærer viser at de forstår ettersom de ønsker å prioritere tid til skolearbeid. Det de kanskje fremfor alt trenger hjelp til er å lære hvordan man kan jobbe effektivt og lære å trekke ut det viktigste fra fagene, altså jobbe mindre og fortsatt gjøre det bedre. Selv knakk jeg denne koden ganske tidlig, noe som gjorde det mindre krevende for meg å gjøre det godt karaktermessig enn andre. I de fagene jeg likevel ikke gikk ut med toppkarakter, har jeg fått hjelp på Bjørknes og Sonans til å knekke koden i de spesifikke fagene. Ved å ta opp fag lærte jeg hvordan de spesifikke fagene kunne komprimeres, gjøres mer overkommelige og eksamensrettede. Lærerne viste meg hvordan et stort pensum som historie, kan læres grundig på kort tid, så fremt man er motivert og har en god strategi.

Tidligere arbeid

Jeg har hatt direkte relevant erfaring ved at jeg tidligere har vært lærervikar på barneskole. Ellers har jeg mye erfaring med barn fra SFO, Mellom2stoler og Leos Lekeland. Jeg har i tillegg vokst opp med lillebror, og har gjennom livet vært den som har lært bort. Gjennom å være bedriftskontakt for Karrierekompasset, markedsfører og videreutvikler hos Ansvarlig Helse, selger hos Lexington og markedsføringsansvarlig for en av Røde Kors sine kafeer, har jeg videreutviklet kommunikasjonsferdighetene og formidlingsevnen.

Interesser

Psykologi som studievalg, er et resultat av en generell glede og interesse for å hjelpe mennesker. Mine varierte og mange arbeidserfaringer viser også at jeg liker mange og forskjellige oppgaver. Jeg elsker å lære, være med på nye ting og utvikle meg. Denne gleden ved å lære ønsker jeg å videreføre til andre, ettersom jeg ser hvor mye spennende muligheter det medfører. Et ønske om å inspirere andre til å ville utvikle seg, er en av grunnene til at jeg er privatlærer.

Learnlink bruker cookies.
Les mer

Greit!