Tobias er personlig lærer gjennom Learnlink.

Tobias Linkjendal

Har studert tre år Datateknikk ved NTNU og ett år ved NTNUs Entreprenørskole

Verifisert politiattest

Verifisert vitnemål

Verifisert identifikasjon

Underviser

Barneskolen Ungdomsskolen


Bli bedre kjent med Tobias

Jeg heter Tobias og digger magneter! Har utviklet et kreativt magnetspill som allerede brukes av flere skoler i dag, som skal inspirere brukeren gjennom magnetisme og øke interessen for realfag på en spennende måte. På fritiden liker jeg å drive med hobbyprosjekter, laserkutting, magneter, brettspill og animasjon. Driver også med freelance på siden hvor jeg leverer animasjoner og andre grafiske filer overalt i verden! Jeg har tidligere studert datateknikk og entreprenørskap, og har virkelig fått bruk for sånne rare ting som virker uinteressant å lære seg om i starten (selv fra barneskolen). Jeg bor nå i Oslo og er klar til å hjelpe akkurat deg!

Hvorfor Tobias er en god underviser

Jeg syntes realfag er gøy og ikke minst skikkelig viktig. Det har vært hele fokuset mitt de siste fem-seks årene mens jeg utviklet og startet magnetspillet som jeg har laget, og har testet det på over 150 elever i klasserom rundt omkring i Norge. Er ikke utdannet lærer, men er fra en familie av lærere og er flink til å forstå hva som er vanskelig og finne kreative og praktiske måter å lære om emnet på. Da får du en mye bedre forståelse for hva det er du har lært, slik at du husker det til neste gang.

Tidligere arbeid

Daglig leder for Magination Grafisk designer for Norwegian Game Awards Web og interaksjonsdesigner for Trådløse Trondheim Saksbehandler for Lånekassen

Interesser

Magneter, animasjon, teknologi, brettspill og kreativitet

Kurs

Introduksjonskurs

Introduksjonskurs

Learnlink bruker cookies.
Les mer

Greit!