Henriette er personlig lærer gjennom Learnlink.

Henriette Bilsbak

Energi og Miljø

Verifisert politiattest

Verifisert vitnemål

Verifisert identifikasjon

Underviser

Barneskolen Ungdomsskolen


Bli bedre kjent med Henriette

Jeg er en 21 år gammel jente fra Bergen som studerer Energi og Miljø på NTNU. Jeg er en hyggelig , utadvendt og treningsglad jente. Interesserer meg spesielt for matematikk, og som privatlærer vil jeg være veldig opptatt av å ha et undervisningsopplegg som er tilpasset elevens behov. Ellers er jeg veldig glad å spille basketball, være med venner eller gå en god fjelltur på de fine fjellene i Bergen.

Hvorfor Henriette er en god underviser

Jeg er veldig glad i realfag, og synes det er veldig gøy å lære andre bort og å få en bedre forståelse for faget. Det å kunne få andre like engasjert i realfag er noe jeg brenner for. Jeg vil være veldig fleksibel på arbeidstider. Da jeg var læringsassistent for NTNU lærte jeg flere alternative måter å undervise på, og har derfor erfaring med å finne ut hvilke måter eleven kan få best utbytte av undervisningen. Eleven og jeg vil sette oss felles mål for at eleven skal få den motivasjonen og mestringen som trengs til å få best ønskelig karakter.

Tidligere arbeid

Assistent på Haukeland Sykehus, Arkiveringsansatt hos Stor-Bergen (nå gått inn i OBOS), Fundraiser hos Leger Uten Grenser, Læringsassistent hos NTNU, Kasserer hos NTNUI Basket, Personlig lærer hos Metis Privatistskole Bergen

Interesser

Basketball, fjelltur, film

Kurs

Introduksjonskurs

Nettundervisningskurs

Undervisningskurs

Introduksjonskurs

Nettundervisningskurs

Undervisningskurs

Learnlink bruker cookies.
Les mer

Greit!