Rebekka er personlig lærer gjennom Learnlink.

Rebekka Aarskog

Lektor i Samfunnsfag, NTNU, Trondheim

Verifisert politiattest

Verifisert vitnemål

Verifisert identifikasjon

Underviser

Bli bedre kjent med Rebekka

Jeg er 23 år, kommer fra Bergen og tar lektorutdanning i samfunnsfag og historie ved NTNU i Trondheim. Ved siden av studiene er jeg aktiv i Studentersamfundets Interne Teater, hvor jeg har sydd kostymer, bygd kulisser, vært produsent og designet kostymer. Jeg er en kreativ person som er glad i å sy og tegne, men er også glad i det mer teoretiske. Jeg er spesielt interessert i mennesker, samfunn og hvordan mennesker omgås hverandre, hva som gjør at vi tar de valgene vi gjør, og hvordan vi forstår verden ulikt.

Hvorfor Rebekka er en god underviser

Jeg er flink til å lytte, gi råd og veilede. Som privat underviser er jeg opptatt av at jeg og eleven har et felles prosjekt, og vi samarbeider om et felles mål, om å skape mestringsfølelse og om å forstå faget. Det er viktig at vi sammen finner metoder og arbeidsmåter som fungerer for oss. Jeg har god forståelse for fagene, men viktigere enn det har jeg gode studieteknikker, har fokus på forståelse fremfor pugging, og oppfordrer eleven til å finne løsninger selv og være kreativ.

Tidligere arbeid

Mentor for en elev i 9. klasse, gjennom Learnlink (2017). Pleieassistent, Landås Menighets Eldresenter, Bergen (2012-2017). Kostymepåkleder, Trondheim symfoniorkester, Madama Butterfly (2016).

Interesser

Teater, søm, kostymer, tegning, mat, trening, sosiologi, historie, design

Kurs

Introduksjonskurs

Undervisningskurs

Introduksjonskurs

Undervisningskurs

Learnlink bruker cookies.
Les mer

Greit!