Helene er personlig lærer gjennom Learnlink.

Helene Nguyen

Studerte tidligere et halvt år på medisin, før jeg bestemte meg for å ta et friår først.

Verifisert politiattest

Verifisert vitnemål

Verifisert identifikasjon

Underviser

Barneskolen Ungdomsskolen


Bli bedre kjent med Helene

Jeg er 19 år gammel fra Bærum. Studerte tidligere medisin i et halvt år, før jeg bestemte meg for å ta et friår. Ellers er jeg veldig sosial og glad i å hjelpe folk, og er flink til å bygge gode relasjoner. Jeg kan tilby dere en hardtarbeidende og lærevillig person som tar enhver utfordring på strak arm.

Hvorfor Helene er en god underviser

Brenner for å hjelpe andre med å prestere bedre på skolen. For meg er motivasjon og tålmodighet en viktig forutsetning. Samtidig er det viktig å starte fra et utgangspunkt som er tilpasset den som har behov for opplæring. Jeg er også opptatt av struktur, og jobber målrettet ved å bruke bl.a. læringsmål som retningslinjer.

Tidligere arbeid

Jobbet på tidligere på Nille AS for å få litt erfaring med kunder. Som sommerjobb har jeg jobbet flere år for Frukt & Bær. Har i tillegg jobbet nylig for Belset omsorgsbolig, som kjøkkenassistent og kantineansvarlig. Der har jeg erfart å jobbe med kunder, service og salg. Gode kommunikasjonsevner skriftlig og muntlig har også vært en selvfølge. Jeg har blitt beskrevet som samarbeidsvillig, hardtarbeidende, effektiv og løsningsorientert.

Interesser

Musikk, svømming, venner, trening

Learnlink bruker cookies.
Les mer

Greit!