Emma er personlig lærer gjennom Learnlink.

Emma Thorstensen

Jeg tar opp fag med Sonans nettstudier, i håp om å komme inn på psykologi i Oslo neste år.

Verifisert politiattest

Verifisert vitnemål

Verifisert identifikasjon

Underviser

Barneskolen Ungdomsskolen


Bli bedre kjent med Emma

Jeg er 24 år gammel, bor i Marseille i syd-Frankrike og studerer over nettet. Jeg flyttet hit for et par uker siden, før det bodde jeg et år i Paris og før det var jeg i Oslo. Nå bruker jeg dagene på lesing (veldig opptatt av litteratur), studering og bading. Jeg er vokst opp i Kragerø, og siden jeg var 17 år har jeg reist og flytta mye på meg.

Hvorfor Emma er en god underviser

Jeg er en god lærer fordi jeg er veldig interessert i ting. Alle åra mine gjennom skolen har pugging og de fleste faga interessert meg en hel del, og jeg tror at dette er noe av det viktigste når du skal lære bort til noen. At du liker det du holder på med. I tillegg er jeg tålmodig, og jeg har en del erfaring med undervisning. Jeg leser en del på fritiden, så jeg er sikker på at jeg kan finne alternative måter å lære på. Vise til litteratur, til kunst osv.

Tidligere arbeid

Begynte å jobbe tidlig, som oppvaskhjelp. Fram til jeg var 19 jobbet jeg i restaurantbransjen. Mens jeg var på skolen jobbet jeg også som danselærer. Så hadde jeg en sommer i fiskebutikk. Deretter har jeg jobbet som personlig assistent, lærervikar på barneskole, assisterende manager på kafé, sikkerhetsvakt på museumet MAD i Louvre i Paris og bartender for Moxy Marriott Bastille.

Interesser

Jeg er interessert i musikk, god mat og drikke, tur i fjellet og tegning !

Kurs

Introduksjonskurs

Nettundervisningskurs

Undervisningskurs

Introduksjonskurs

Nettundervisningskurs

Undervisningskurs

Learnlink bruker cookies.
Les mer

Greit!