Emilie er personlig lærer gjennom Learnlink.

Emilie Sunko

Historie ved Universitetet i Oslo

Verifisert politiattest

Verifisert vitnemål

Verifisert identifikasjon

Underviser

Barneskolen


Bli bedre kjent med Emilie

Jeg er en 19 år gammel jente fra Oslo, og studerer for øyeblikket historie ved UiO. Jeg er glad i å være utendørs, samt å kunne nyte tiden inne med en god bok eller et nytt strikkeprosjekt. Jeg er spesielt interessert i historie og filosofi, og dermed også gode og morsomme samtaler med vennene mine om disse emnene. Det er en flott måte å opprettholde kunnskaper, samtidig som man unngår at læring bare blir kjedelig.

Hvorfor Emilie er en god underviser

I løpet av videregående og mitt første år på universitetet har jeg opplevd hvor mye det betyr å ha en engasjert lærer/foreleser for å fremme interesse for historiefaget. Jeg trives godt med studievalget mitt, men vet også hvor lett det kan være å avskrive historie som et interessant fag. På grunn av mitt engasjement for faget, i tillegg til kompetanse, tenker jeg at jeg ville kunne fungert som en motiverende privatlærer.

Tidligere arbeid

Tidligere har jeg jobbet som frivillig på privat-arrangerte sommercamper for barn mellom 5.-8. klasse. For øyeblikket jobber jeg som assistent for en multifunksjonshemmet gutt.

Interesser

Friluftsliv, trening, bøker, strikking

Kurs

Introduksjonskurs

Nettundervisningskurs

Undervisningskurs

Introduksjonskurs

Nettundervisningskurs

Undervisningskurs

Learnlink bruker cookies.
Les mer

Greit!