Øyvind er personlig lærer gjennom Learnlink.

Øyvind Sørlie

Studerer Har studert både ingeniør data (nettverksdrift) og praktisk teologi ved Universitetet i Agder og Ansgar Teologiske Høgskole

Verifisert politiattest

Verifisert vitnemål

Verifisert identifikasjon

Underviser

Bli bedre kjent med Øyvind

Jeg er en sørlandsk mann (81-modell) som for tiden bor i Fevik/Grimstad, skal til på IKT master nå. Jeg har studert både IT (dataingeniør) og praktisk teologi, men jobber nå som IKT/tele-montør. Som person er jeg bl.a strukturert, nøyaktig og tålmodig og jeg vil også karakterisere meg som en omgjengelig og hyggelig fyr (som også andre har beskrevet meg som). Jeg er veldig interessert i data/IT teknologi og liker godt matte og realfag generelt, men synes også det er spennende med filosofi og historie.

Hvorfor Øyvind er en god underviser

Fordi jeg synes det er både gøy og spennende å undervise (har gjort det i litt forskjellige settinger), ikke minst en-til-en. Fordi jeg synes det er kjempekjekt å hjelpe andre til å lære og få en bedre forståelse for ting. Fordi jeg har blitt fortalt at jeg er flink til å forklare ting/konsepter på en forståelig måte. Fordi jeg tror jeg er rimelig god på å lytte...som jeg mener er viktig i en slik en-til-en situasjon.

Tidligere arbeid

15-16 år (begynte som elektrikerlærling i 1999) med mye forskjellig, herunder elektro, div butikkjobber, menighetsarbeid og litt skole, miljøarbeider på flyktningemottak og litt forskjellig gjennom Adecco!

Interesser

Data/IT, sport og friluftsliv, sang og musikk

Learnlink bruker cookies.
Les mer

Greit!