Emilie er personlig lærer gjennom Learnlink.

Emilie Hewitt

Studiespesialisering, Nadderud videregående skole.

Verifisert politiattest

Verifisert vitnemål

Verifisert identifikasjon

Underviser

Barneskolen


Bli bedre kjent med Emilie

Jeg er en 15 år gammel jente fra Bærum. Når jeg ikke holder på med noe av dette pleier jeg vanligvis å skate eller være med venner. Jeg er veldig glad i å trene og friluftsliv generelt.

Hvorfor Emilie er en god underviser

Jeg har en genuin interesse for alt som har med matte og fysikk å gjøre. Jeg vet hvor givende det er å mestre faget og har lyst til å videreføre denne følelsen til flest mulig. Jeg vil ta i bruk metoder tilrettelagt hver enkelt elev og vil i hovedsak fokusere på å gjøre læringen gøy, for alt man synes er gøy blir man bedre i. Jeg vil bli godt kjent med elevenes arbeidsvaner og hvordan de liker å jobbe, hvordan og når de lærer best og ta i bruk de strategiene i størst mulig grad. Jeg vil også bruke en god del tid utenom undervisningen på å forberede til timen slik at vi får mest mulig ut av den.

Tidligere arbeid

Jeg har vært privatlærer i matte for en venninne på ungdomsskolen. Da møttes vi eksempelvis 1-2 ganger i uken for å jobbe med typisk det de holdt på med på skolen der og da. Det fungerte veldig bra og hun uttrykte flere ganger at det var lettere å forstå en rekke konsepter hun tidligere ikke hadde skjønt etter at jeg forklarte og demonstrerte for henne.

Interesser

Skating og trening.

Learnlink bruker cookies.
Les mer

Greit!