Emma er personlig lærer gjennom Learnlink.

Emma Lalande

Realfag ved Elvebakken VGs

Verifisert politiattest

Verifisert vitnemål

Verifisert identifikasjon

Underviser

Barneskolen


Bli bedre kjent med Emma

Jeg er 18 år og går i tredjeklasse på Elvebakken videregående skole. På fritiden spiller jeg håndball dame-laget på Oppegård IL, jeg trener også to jentelag, ett i Hauketo og ett i Oppegård. I fjor var jeg på utveksling i Oregon i USA. I USA drev jeg med mange forskjellige sporter, blant annet bryting, tennis, fotball og basketball. Jeg født og oppvokst på Hauketo, der har jeg vært engasjert i mange fritidsaktiviteter sammen med kirka og idrettslag. I fremtiden ønsker jeg å gå ingeniør studie og reise verden rundt.

Hvorfor Emma er en god underviser

Jeg hadde en kjemi lærer i USA som var veldig engasjert i faget og gjorde timene morsomme og interessante. Jeg har lyst til å påvirke en annen elev på den samme måte. Jeg er også veldig faglig aktiv og har generell kunnskap på de fleste områder. I tillegg har jeg jobbet flere ganger i samarbeid situasjoner og har mye erfaring med å jobbe i grupper.

Tidligere arbeid

Jobbet i idrettslag som trener, dommer og leder. Jobber pågående som trener i både Hauketo IF og Oppegård IL som håndballtrener. I tillegg jobber jeg på REMA 1000.

Interesser

Håndball, reise og lese bøker

Kurs

Introduksjonskurs

Nettundervisningskurs

Undervisningskurs

Introduksjonskurs

Nettundervisningskurs

Undervisningskurs

Learnlink bruker cookies.
Les mer

Greit!