Marianna er personlig lærer gjennom Learnlink.

Marianna Wierzbicka

Går sisteåret på videregående skole med full realfagskompentanse

Verifisert politiattest

Verifisert vitnemål

Verifisert identifikasjon

Underviser

Barneskolen Ungdomsskolen


Bli bedre kjent med Marianna

Jeg er en 18-åring fra Oslo som elsker realfag! Har jobbet mye med barn og unge, for eksempel som teaterinstruktør. Ønsker å studere for å bli lærer etter endt videregående siden det er undervisning og pedagogikk jeg brenner for. Liker å skape en god relasjon med elevene mine, der en trygg læringsatmosfære er noe jeg ser på som det aller viktigste.

Hvorfor Marianna er en god underviser

Jeg har selv kjent på hvor viktig en god lærer kan være, og vet dermed hvor mye dette betyr for elevene. På grunn av lærerne jeg har hatt har realfag blitt gøy, og noe av det jeg syns er mest spennende. Jeg ønsker å gi den samme gode opplevelsen til mine elever. Det å kunne se at elevene får det morsomt med fagene og starter å se sammenhengene er fantastisk, og det jeg ønsker å oppnå. Det er da resultatene virkelig kommer! Motivasjon og mestring er også viktig, og jeg jobber kontinuerlig med dette.

Tidligere arbeid

Assistent til teaterinstruktør i en ungdomsgruppe, Oslo Kulturskole (sept 2018-d.d) -Jobber som lærer og å se behovene til enkeltelever og tilpasse undervisningen -Får erfaring i ta ansvar, og å være energisk og profesjonell Barnelabyrinten på Tusenfryd (høst 2019) -Jobbet med barn og unge, samt service Leder for teaterdansopplegg for barn, Deichman bibliotek (sept 2017-mai 2019) -Ledet opplegg av dans, teater og lek for 30 barn -Aktiviserte og instruerte barne, og hadde tett kontakt med foreldrene

Interesser

Naturfag, forskning, teater, musikk, dans, friluft

Kurs

Introduksjonskurs

Nettundervisningskurs

Undervisningskurs

Introduksjonskurs

Nettundervisningskurs

Undervisningskurs

Learnlink bruker cookies.
Les mer

Greit!