Johannes er personlig lærer gjennom Learnlink.

Johannes Haukeland

Jobber i Moltmyra barnehage.

Verifisert politiattest

Verifisert vitnemål

Verifisert identifikasjon

Underviser

Barneskolen


Bli bedre kjent med Johannes

Jeg er en 22 år gammel mann som har vokst opp i Oslo. For tiden bor jeg i Trondheim og jobber i Moltmyra barnehage med 3-6-åringer. På fritida driver jeg med friluftsliv, klatring og lesing. Jeg brenner for å hjelpe andre og har en kjærlighet for realfag, spesielt fascinert er jeg av menneskekroppen. Derfor begynner jeg å studere medisin neste høst. Inn i rollen som personlig lærer tar jeg med meg erfaring fra tidligere jobber innenfor helse-, sosial- og omsorgsfeltet.

Hvorfor Johannes er en god underviser

Jeg tror de aller fleste mennesker er nysgjerrige og synes læring er spennende. Dessverre tror jeg undervisningen i skolen ofte er for dårlig tilpasset enkeltelevenes behov, noe som gjør at alt for mange elever faller av og mister motivasjonen. Som personlig lærer vil jeg hjelpe mine elever med tilrettelagt undervisning som dekker deres behov, sånn at de kan finne igjen motivasjonen og nå sine mål. Jeg er en tålmodig lærer og vil bruke mye tid på at eleven skal forstå det grunnleggende i faget.

Tidligere arbeid

Pleieassistent på Ila Omsorgsbolig. Hjemmehjelp i Oslo Kommune. Ledsager for psykisk utviklingshemmede hos Røde Kors. Trener i Lyn Fotball.

Interesser

Friluftsliv, klatring, litteratur og musikk.

Kurs

Introduksjonskurs

Nettundervisningskurs

Undervisningskurs

Introduksjonskurs

Nettundervisningskurs

Undervisningskurs

Learnlink bruker cookies.
Les mer

Greit!