Hannah er personlig lærer gjennom Learnlink.

Hannah Ekeberg

Kjernefysikk

Verifisert politiattest

Verifisert vitnemål

Verifisert identifikasjon

Underviser

Barneskolen


Bli bedre kjent med Hannah

Jeg er 24 år gammel, og tar for øyeblikket en mastergrad i kjernefysikk ved Universitetet i Oslo. Jeg tar masteren min i samarbeid med Universitet i California, Berkeley, og tilbringer våren 2019 tre måneder for å fullføre eksperimentet mitt der. Ved siden av studier liker jeg å være ute i naturen, reise, og å være med venner og familie. Jeg brenner for realfag, og har et genuint ønske om å dele entusiasmen min og motivere andre til å velge denne retningen.

Hvorfor Hannah er en god underviser

Jeg er en person som opp gjennom årene har jobbet mye for å få ønskelige resultater på skolen, og jeg ser nytten av en god lærer, og hvilke kvaliteter som er viktige. Det skal være rom for spørsmål og tålmodighet dersom eleven ikke forstår hva som gjennomgås. Det er viktig at undervisningen er pedagogisk tilrettelagt, og det skal presenteres på en måte som gjør at elevene oppmuntres til videre arbeid og synes at det er gøy.

Tidligere arbeid

Jeg har jobbet som pleiemedarbeider på et rehabiliteringssenter, samt jobbet på laboratorie i forbindelse med masteroppgaven min.

Interesser

Realfag og programmering, reising, matlaging

Learnlink bruker cookies.
Les mer

Greit!