Sylvia er personlig lærer gjennom Learnlink.

Sylvia WG

Environmental Toxicology and Chemistry ved NTNU Trondheim

Verifisert politiattest

Verifisert vitnemål

Verifisert identifikasjon

Underviser

Barneskolen


Bli bedre kjent med Sylvia

Hei! Jeg er Sylvia og kommer fra Tyskland og Ungarn og studerer ved NTNU Trondheim akkurat nå. Jeg har studert kjemi av matvarer (Diplomgrad = tysk Msc ekvivalent) og har bestemt meg for å velge Masterprogrammet "Environmental Toxicology and Chemistry" ved NTNU Trondheim fordi jeg er interessert i kjemiske prosessene spesielt i arktiske og antarktiske områder. Også ser jeg dette studieprogrammet som god sjansen for å få internasjonale erfaringer og for å forbedre mine kunnskaper på norsk.

Hvorfor Sylvia er en god underviser

Jeg liker jobben som privatundervisningslærer veldig godt og hadde veldig gode erfaringer i siste tidene. Min hjelp var suksessfull for student/ eleve og har hjulpet for forbedring av karakteren. Jeg liker til å forklare temaer til studentene/ elevene som de forstår ikke. Jeg arbeider strukturert og tilpasset til situasjon av student/ eleve.

Tidligere arbeid

Jeg har erfaring med privatundervisning for mange år og har arbeidet ved ABACUS (institutt for privatundervisning) i Tyskland. Jeg har laert matematikk (klasse 8-10), engelsk (klasse 1-10) og kjemi (ungdomsskole og universitetsnivå) og fransk (klasse 8). Jeg har spesielt kunnskap i kjemi (uorganisk, organisk, analytisk, fysisk). Jeg kan også hjelpe god med klassiske oppgaver på skolen (ligninger, regneoppgaver, redox kjemi, syrer/ baser og flere).

Interesser

Friluftsliv, Astronomi, Fotografi

Learnlink bruker cookies.
Les mer

Greit!