Silje er personlig lærer gjennom Learnlink.

Silje Søhus

Psykologi

Verifisert politiattest

Verifisert vitnemål

Verifisert identifikasjon

Underviser

Barneskolen


"Silje var kjempetrivelig på intervju, og viser god faglig kompetanse."

- Elena Snellingen

Underviseransvarlig i Learnlink


Bli bedre kjent med Silje

Jeg er en jente på 20 år som gå siste året på bachelor i psykologi på NTNU. Jeg flyttet til Trondheim for å studere og trives svært godt som student her. Videre ønsker jeg å komme inn på master i psykologi for å kunne jobbe med barn og unge. Jeg trives godt med mennesker og syns det å lære bort er spennende og givende, spesielt i jobbsammenheng. Jeg er punktlig, selvstendig og veldig positiv!

Hvorfor Silje er en god underviser

Jeg er en god underviser fordi jeg er tålmodig, legger til rette for elevens egne ønsker og mål og er samarbeidsvillig. Jeg ser på meg selv som motiverende og skulle man møte på utfordringer eller vanskeligheter har jeg ingen problemer med endre fremgangsmåte eller arbeidsmetode. Jeg ønsker å ha en positiv lærehverdag for både elever og meg selv.

Tidligere arbeid

Tidligere har jeg jobbet for McDonalds som vertinne hvor jeg blant annet har holdt barnebursdager og hatt ansvar for arrangement og opplæring i restauranten. Jeg jobber også i PVS, et vikarbyrå for barnehager og barneskoler i Trondheim.

Interesser

Mine interesser er idrett, spesielt fotball. Jeg er veldig glad i å være i fysisk aktivitet og bruker gjerne fritiden min på dette. Ellers trives jeg veldig godt med psykologistudiet mitt og bruker størsteparten av tiden min på dette.

Kurs

Introduksjonskurs

Nettundervisningskurs

Undervisningskurs

Introduksjonskurs

Nettundervisningskurs

Undervisningskurs

Learnlink bruker cookies.
Les mer

Greit!