Elise er personlig lærer gjennom Learnlink.

Elise Johansen

Sosialantropologi på UiB

Verifisert politiattest

Verifisert vitnemål

Verifisert identifikasjon

Underviser

Barneskolen


Bli bedre kjent med Elise

Jeg kommer fra Tromsø, men flyttet til Bergen høsten 2017 for å studere sosialantroplogi. Jeg gikk rett fra videregående til universitetet, noe som betyr at jeg har fagene friskt i minne og at jeg ikke er skolelei. Jeg gikk på musikklinja på videregående, men valgte å ikke gå videre med musikken på grunn av mitt store engasjement for samfunnet. Jeg ønsker å undervise i fremtiden på videregående eller i høyere utdanning. Jeg blir 20 år på kvinnedagen 8.mars.

Hvorfor Elise er en god underviser

Jeg er faglig nysgjerrig og engasjert. Jeg er rolig og tålmodig og jeg er flink til å motivere. Jeg er god på å trekke linjer mellom fag, og jeg er god til å forklare ting på ulike måter. Jeg kommer til å gjøre alt jeg kan for at du når de målene du ønsker og oppnå i faget. Om du ikke har forstått noe, så er det jeg som ikke har gjort jobben min. I timene mine vil du være trygg på å kunne spørre om hva som helst, og jeg vil gjøre mitt ytterste for at undervisningen blir interessant og lærerik.

Tidligere arbeid

Jeg har jobbet i kiosk, på kafé og i ulike politiske organisasjoner.

Interesser

Jeg liker å drive med musikk, politikk, tegning, lesing og matlaging. Jeg skriver sanger og dikt og noen ganger politiske leserinnlegg. Jeg liker å være sammen med folk og diskuterer ofte politikk og fag med venner.

Learnlink bruker cookies.
Les mer

Greit!