Ina er personlig lærer gjennom Learnlink.

Ina Gilberg

Master geologi

Verifisert politiattest

Verifisert vitnemål

Verifisert identifikasjon

Underviser

Barneskolen Ungdomsskolen


Bli bedre kjent med Ina

Jeg er en 33 år-ing opprinnelig fra Siljan, Telemark men bor for tiden i Tromsø der jeg går siste året på master i geologi. En utdanning med mye realfag, men med stor bredde. På fritiden liker jeg å gå turer i skog og mark, kjøre Telemark og snowboard på vinteren, svømme og være med venner. Jeg liker også datamaskiner og spiller både på pc og konsoller. Ellers har jeg holdt på med hest siden jeg var liten, men dette er satt litt på vent siden jeg flyttet til tromsø.

Hvorfor Ina er en god underviser

Jeg vet av egen erfaringer hvordan det er å miste helt gleden over matematikk, og hvor slitsomt dette faget etterhvert ble. Jeg gikk fra en av de beste til midt på treet på kort tid. Jeg ønsker derfor å hjelpe andre til å mestre et fag som er utrolig viktig, uten dette vil mange dører på høyere utdannings nivå sperres før man idet hele tatt har søkt. Jeg har hjulpet flere med fagetbprivet med gode resultater.

Tidligere arbeid

Service yrker restaurant og bensinstasjon Jobbet på et gamlehjem 1 år i forsvaret 6mnd + sommerjobb ved høgskolen i telemark kontor assistent Stall medarbeider.

Interesser

Hest, friluftsliv, pc og spilling,

Learnlink bruker cookies.
Les mer

Greit!