Sigrid er personlig lærer gjennom Learnlink.

Sigrid Engebretsen

Samfunnsøkonomi ved Universitetet i Oslo

Verifisert politiattest

Verifisert vitnemål

Verifisert identifikasjon

Underviser

Barneskolen Ungdomsskolen


Bli bedre kjent med Sigrid

Hei! Jeg heter Sigrid Engebretsen og er ei 23 år gammel jente fra Kongsvinger. For tiden bor jeg i Oslo, hvor jeg nettopp er ferdig med tredje året på profesjonsstudiet i Samfunnsøkonomi ved Universitetet i Oslo. Ved siden av studiene jobber jeg også som ekstrabetjent i fengsel. Her får jeg erfaring med bl.a å veilede og hjelpe ulike typer mennesker. Jeg er en sosial og aktiv person og liker å få nye bekjentskaper. Gjennom studiet har jeg engasjert meg i næringslivsforeningen EconLink og sitter i studentstyret til interesse- og arbeidstakerorganisasjonen Samfunnsøkonomene. I skolesammenheng interesserer jeg meg for samfunnsfag og matematikk, men er nokså allsidig og jeg hadde realfag som programområde på videregående.

Hvorfor Sigrid er en god underviser

Jeg er en blid, tålmodig og positiv person som liker å hjelpe. I alle mine tidligere jobber har jeg vært en ressursperson og fått erfaring i å imøtekomme andres behov. Jeg er engasjert og ønsker å bidra til at elevene får styrket deres forståelse for faget.

Tidligere arbeid

Ekstrabetjent ved Kongsvinger fengsel Resepsjonist ved Spenst treningssenter Hjemmehjelp i hjemmetjenesten Renholder ved Kongsvinger sykehus

Interesser

Samfunnsøkonomi - Trening - Mat - Foreningsarbeid

Kurs

Introduksjonskurs

Nettundervisningskurs

Undervisningskurs

Introduksjonskurs

Nettundervisningskurs

Undervisningskurs

Learnlink bruker cookies.
Les mer

Greit!