Malin er personlig lærer gjennom Learnlink.

Malin Schrøen

Emnestudier ved NTNU

Verifisert politiattest

Verifisert vitnemål

Verifisert identifikasjon

Underviser

Barneskolen


Bli bedre kjent med Malin

Jeg er en jente på 21 år i fra Trondheim. Jeg er glad i å drive med yoga og skal gå en fordypning i det i år. Nylig ble jeg ferdig med en bachelorgrad i psykologi fra NTNU, og nå tar jeg diverse enkeltemner. Jeg har stor interesse for å bidra til at elever føler mestring og fremgang på skolen, og får de resultatene de ønsker.

Hvorfor Malin er en god underviser

Jeg har alltid vært glad i å lære og skole generelt, noe som jeg vil videreføre til andre. Selv har jeg gjennom VGS og universitet jobbet systematisk med pensum og brukt mange ulike studieteknikker og metoder for å oppnå gode resultater. Disse erfaringene kan jeg ta med til eleven slik at de finner sin egen læringsstil. Jeg tror at med et opplegg som er tilpasset den enkelte kan alle oppleve en forbedring på skolen.

Tidligere arbeid

Jeg har tidligere jobbet som renholder ved St.Olavs hospital, hvor jeg hadde fast stilling i 3,5 år. Jeg hadde også dette som sommerjobb de årene jeg jobbet der. Sommeren 2019 jobbet jeg som assistent på Tempe Helse- og velferdssenter. Ved studiene har jeg vært aktiv i Psykologistudenter uten grenser (PUG) og var fagansvarlig og styremedlem i skoleåret 18/19.

Interesser

Psykologi, historie

Kurs

Introduksjonskurs

Introduksjonskurs

Learnlink bruker cookies.
Les mer

Greit!