Maja er personlig lærer gjennom Learnlink.

Maja Elisabeth

Fysikk ved Ludwig-Maximilians-Universität München (Tyskland)

Verifisert politiattest

Verifisert vitnemål

Verifisert identifikasjon

Underviser

Barneskolen Ungdomsskolen


Bli bedre kjent med Maja

Jeg er en jente på 21 år, og holder på med å ta bachelor-graden min i fysikk. Jeg fant ut at jeg ville studere fysikk allerede på ungdomsskolen, og dro til München for å starte utdanningen min rett etter videregående. Jeg er nå i det siste, sjette, semesteret, og spesialområdet mitt er teoretisk astrofysikk. Jeg er også veldig opptatt av kunst og musikk, og har drevet med musikk selv mesteparten av livet. I tillegg elsker jeg naturen, og benytter enhver sjanse jeg har til å ta meg en tur opp i fjellet. På grunn av utdanningen min bor jeg i München, og kan derfor inntil videre kun undervise online.

Hvorfor Maja er en god underviser

Jeg har alltid elsket faget mitt. Jeg mener nøkkelen til å mestre fagene fysikk og matematikk er å virkelig forstå dem - forstå hvorfor man kan bruke visse regneoperasjoner, hvorfor visse fysikalske formler gir mening, og hvorfor fysikken til en gitt prosess er som den er. Jeg vil formidle gleden ved faget til elevene mine, og hjelpe dem med å sette de brikkene de trenger på plass, for å mestre- og få en bedre forståelse for faget.

Tidligere arbeid

Jeg jobbet på café for noen år siden, men har siden ikke jobbet, da jeg inntil nå ikke har funnet noen jobb som gikk opp-/passet overens med studiene mine i Tyskland.

Interesser

Astrofysikk, friluftsliv, musikk og kunst

Learnlink bruker cookies.
Les mer

Greit!