Henrik er personlig lærer gjennom Learnlink.

Henrik Olstad

Norges Handelshøyskole

Verifisert politiattest

Verifisert vitnemål

Verifisert identifikasjon

Underviser


"Henrik er veldig dyktig, både faglig og pedagogisk. "

- Elena Snellingen

Underviseransvarlig i Learnlink


Bli bedre kjent med Henrik

Jeg er 23 år gammel, fra Bærum og går 3. året på NHH i Bergen. Jeg har bakgrunn fra befalsskolen i Forsvaret hvor jeg blant annet hadde pedagogikk med undervisning for soldatene som en del av tjenesten. Jeg gikk videregående på Norges Toppidrettsgymnas med fotball som idrett, og senere på Eikeli videregående skole. Jeg har mye kunnskap innenfor samfunnsøkonomi, økonomistyring og ledelse. Høy arbeidsmoral og godt humør er viktig for meg, og noe jeg forventer og krever fra mine elever. Jeg er målrettet i det jeg foretar meg, og får ofte gode tilbakemeldinger på mine pedagogiske evner fra både elever i Learnlink og fra medstudenter på NHH.

Hvorfor Henrik er en god underviser

Jeg er tilpasningsdyktig overfor elevene jeg skal undervise. Min filosofi er at den som jobber mest riktig vil oppnå de beste resultatene, ikke nødvendigvis den som jobber flest timer. Ingenting er umulig hva gjelder skolearbeid, og jeg kan hjelpe deg å forme gode studieteknikker du kan ta med deg videre i utdanningen din.

Tidligere arbeid

Fotballtrener: * Hovedtrener med alt sportslig ansvar for et G15-lag på opptil 30 spillere. Ledelse av laget i kamper og på trening, med tilleggsoppgaver som utviklingssamtaler med spillerne. Utvikling av gode holdninger og fokus på fair play sto sterkt som lagets kjerneverdier. * Assistenttrener for et J16-lag med delansvar for treninger og kamper sammen med hovedtrener. Fra august '16 til august '17 jobbet jeg som konsulent i det studentdrevne konsulentselskapet StudConsult som spesialiserer seg innenfor markedsanalyser, datainnsamling og strategisk analyse.

Interesser

Triatlon og langrenn

Learnlink bruker cookies.
Les mer

Greit!