Anders er personlig lærer gjennom Learnlink.

Anders Tidemann

Bachelor i fysikk ved NTNU Gløshaugen

Verifisert politiattest

Verifisert vitnemål

Verifisert identifikasjon

Underviser

Barneskolen


Bli bedre kjent med Anders

Jeg er en jovial 22 år gammel gutt fra den lille bergstaden Røros, men har nesten ikke bodd der siden jeg var 19. Jeg interesserer meg for alt som er vanskelig eller krever arbeid for å bli god, og mitt nåværende prosjekt er å lære meg så mange siffer jeg kan av pi. Etter et år i forsvaret, og et år med reising og artigheter begynte jeg å studere på min bachelor i fysikk ved NTNU Gløshaugen. Her har jeg funnet igjen gleden av å studere og stortrives med lange dager fylt med matte, fysikk og sang (siden jeg er med i linjeforeningskoret). Har meget fleksible dager da jeg ikke deltar på stort utenfor skolen bortsett fra bandøvinger, fadderukeplanlegging og det tidligere nevnte koret.

Hvorfor Anders er en god underviser

Jeg elsker å lære bort matte spesielt og fysikk og. Jeg tror jeg kan legge opp en plan for hver enkelt elev som passer de perfekt og lære bort ulike aspekter av vanskelige emner på en lærerik og visuell måte. Siden jeg allerede har erfaring fra et klasserom vet jeg hvordan man kan konsturere et godt og effektivt læringsmiljø, men fra erfaringene mine savnet jeg å kunne sitte ned med hver enkelt elev å lære de det de trengte. Dette kan learnlink bidra med og jeg tror dette er noe jeg takler godt. Det å lære andre matte å se de forstå det gjør meg rett og slett glad, og derfor vil jeg være utrolig motivert for å oppnå økt forståelse hos eleven

Tidligere arbeid

Jobbet som vikar ved Røros skole før jeg begynte på studiet mitt. Deltok i planleggingstimer og hadde skoletimer for elevene i ulike fag. Litt i 2016 og mer i våren 2018. Arbeidet over 8 år hos Rema 1000 Røros som deltidsansatt. Ansatt hos Rema 1000 Torget siden September 2018. Butikkmedarbeider hos Sport 1 Røros fra 2014-2016. Et år som målflyoperatør i Luftforsvarets dronetjeneste i 2017.

Interesser

Matematikk, fysikk, dataspill, sang, gitar, piano, bøker, reise

Kurs

Introduksjonskurs

Nettundervisningskurs

Undervisningskurs

Introduksjonskurs

Nettundervisningskurs

Undervisningskurs

Learnlink bruker cookies.
Les mer

Greit!