Aleksander er personlig lærer gjennom Learnlink.

Aleksander Ousdal

NTNU - Datateknologi

Verifisert politiattest

Verifisert vitnemål

Verifisert identifikasjon

Underviser

Bli bedre kjent med Aleksander

Jeg er 23 år gammel og bor på Sofiemyr, Oppegård. Jeg har bodd i Trondheim i fire år og studert Bachelor i Psykologi. Jeg gikk et år på Datateknologi på NTNU, men fant ut at jeg helst vil jobbe med mennesker. Til høsten begynner jeg på Medisin i Trondheim.

Hvorfor Aleksander er en god underviser

Jeg er en god underviser fordi jeg er utrolig glad i å lære bort. Å hjelpe andre med å forstå ulike konsepter er noe jeg synes er veldig gøy! Jeg er faglig interessert og bruker mye tid på forståelse selv. Dette hjelper når en skal lære bort, da en er nødt til å forklare fra forskjellige vinkler. Jeg er flink med mennesker, og tålmodig i en lærersituasjon. I tillegg har jeg brukt mye tid på å ta opp realfag da jeg selv hadde et musikk-vitnemål fra Vgs. Dette gjør at jeg er godt kjent med den muntlige eksamensprosessen, og vet hva sensor er ute etter på eksamen. Fagene jeg har tatt opp er også relativt friske i minnet. Dette vil jeg si er et stort pluss.

Tidligere arbeid

- Elevrepresentant Psykologi. - Hjelpepleier på Greverud Sykehjem. - VikarKompaniet på Kolbotn. - Ulike administrative oppgaver på Vålerengen Bo- og Servicesenter.

Interesser

- Musikk og Teater - Kor i Trondheim (Pirum) - Volleyball - Styrketrening

Learnlink bruker cookies.
Les mer

Greit!