Sondre er personlig lærer gjennom Learnlink.

Sondre Biltvedt

Lektor i Nordisk ved NTNU i Trondheim

Verifisert politiattest

Verifisert vitnemål

Verifisert identifikasjon

Underviser

Barneskolen Ungdomsskolen


Bli bedre kjent med Sondre

Jeg er en 22 år gammel gutt fra Eidsberg, men studerer i Trondheim. Her går jeg lektorstudiet i nordisk, noe jeg liker veldig godt! På fritiden liker jeg å løpe lange turer, lage god mat, lese kule bøker og bruke tiden min på mennesker jeg setter pris på. I tillegg har jeg en liten stilling som støttekontakt, også oversetter jeg artikler fra engelsk til norsk.

Hvorfor Sondre er en god underviser

Jeg brenner for å gjøre skolefagene interessante, spesielt norsk, historie og psykologi. Ved å bruke min erfaring som elev, sammen med det jeg lærer på lektorstudiet, vil jeg forsøke å tilnærme meg elevene på en pedagogisk og motiverende måte. I tillegg til min nåværende studiehverdag, har jeg også studert et år med psykologi. Siden jeg har stor interesse for de overnevnte fagene, er det viktig for meg å smitte engasjementet over på elevene. Det er viktig for meg å ha i bakhodet at elever har ulike utgangspunkt, måter å lære på og at motivasjonen for å lære kan være fraværende. Jeg vil derfor legge opp undervisningen etter enkeltes behov og forsøke å bruke kreative metoder for at eleven skal nå målet sitt.

Tidligere arbeid

Tidligere har jeg jobbet som miljøarbeider i en barnebolig og i en bolig for enslige, mindreårige flyktninger. Jobben som støttekontakt har jeg hatt noen år, hos forskjellige kommuner. Jeg har også jobbet som treningsinstruktør, hvor jeg hadde yogatimer, tabata og løpetimer. Under UKA-19 var jeg nattmat- og cateringansvarlig med personalansvar. I tillegg har jeg vært frivillig for Barnas Røde Kors.

Interesser

Lesing, løping, matlaging, frivillighet og sosiale aktiviteter

Learnlink bruker cookies.
Les mer

Greit!