Ailin er personlig lærer gjennom Learnlink.

Ailin Andersen

Studiespesialisering på Elvebakken VGs, programområde REALFAG og SSØ

Verifisert politiattest

Verifisert vitnemål

Verifisert identifikasjon

Underviser

Barneskolen Ungdomsskolen


Bli bedre kjent med Ailin

Jeg er en 17 år gammel jente som motiveres av gode resultater og jobber målrettet for å oppnå dette. Jeg jobber bra i samspill med andre og liker å lære bort kunnskap videre til andre. Jeg er en utadvendt, imøtekommende og sosial person med gode kommunikasjonsferdigheter og jeg er god til å utvikle gode relasjoner i alle slags miljøer. Jeg ønsker gjerne å kunne være både en lærer og støttespiller for elevene jeg kan undervise for og dette legger grunnlaget til hvorfor jeg ønsker å søke jobb som mentor. Samtidig ønsker jeg å tilregne meg god og relevant erfaring videre i livet. Mine forventninger ved å bli privatlærer er at jeg skal klare å kunne bli godt kjent med ungdommer over hele Oslo og hjelpe de med å nå de målene de selv ønsker, jeg vet selv at gode resultater ikke kommer lett og at det krever godt arbeid og en god innsats.

Hvorfor Ailin er en god underviser

Jeg har et stort ønske og en stor interesse å hjelpe alle de som ikke er så motivert for skolen, synes ulike fag er vanskelig eller gjerne kun ønsker å gå opp noen karakterer. Jeg er en god pedagog og får ofte skryt av at jeg er god til å både formidle og lære kunnskapen min videre til andre. Jeg er tålmodig, noe jeg selv mener er en viktig egenskap man trenger dersom man skal være privatlærer for noen. Læring tar tid og det varierer fra person til person hvor lang tid det tar å kunne skape en grunnleggende og god forståelse innenfor ulike emner. Jeg mener derfor at min tålmodige egenskap vil være svært nyttig innenfor læring. Samtidig er jeg er glad og utadvendt person som både er imøtekommende og god til å skape gode relasjoner med andre. Dette mener jeg er gode egenskaper når man skal være en lærer for ulike elever og jeg håper virkelig at jeg får muligheten til å oppleve dette.

Tidligere arbeid

Tiltross for at jeg er ganske ung har jeg mye erfaring og jeg har blant annet vært assistenten for personal og organisasjons sjefen ved Kunsthøgskolen i Oslo, jeg har hatt en sommerjobb i 2017 der jeg jobbet som vask og renholdsarbeider, jeg har hatt en ekstra jobb på Burts Bees sitt lager på Fornebu og i tillegg sittet mye barnevakt kontinuerlig siden 2017.

Interesser

Jeg liker å trene, være med venner og familie og å jobbe med skole.

Kurs

Introduksjonskurs

Nettundervisningskurs

Undervisningskurs

Introduksjonskurs

Nettundervisningskurs

Undervisningskurs

Learnlink bruker cookies.
Les mer

Greit!