Nissrin er personlig lærer gjennom Learnlink.

Nissrin Kammas

Elev ved Hartvig Nissens Skole

Verifisert politiattest

Verifisert vitnemål

Verifisert identifikasjon

Underviser


Bli bedre kjent med Nissrin

Jeg er en svært engasjert, motivert, og sosial 17 åring som elsker å drive med idrett og musikk. Jeg brenner for å prestere både på banen, og på skolen, og har hele livet satset høyt i alle fag. Interessen og engasjementet for en mengde fag utviklet seg i svært tidlig alder hos meg. Selv med det høye fokuset på skole så tidlig, har jeg utviklet meg mange andre interesser som jeg stortrives med, og jeg kombinerer generelt dagene mine godt med både fritidsaktiviteter og skole.

Hvorfor Nissrin er en god underviser

Jeg brenner for å skape engasjement og trivsel på skole- og undervisningsfronten. Jeg vil vise til mange studie og læreteknikker som jeg i min skolegang har tatt i bruk, og som har gitt meg svært gode resultater (toppkarakter i alle skolefag). Selv har jeg som ung til tider hatt det vanskelig med å finne motivasjon i tunge perioder, men jeg vet akkurat hva som må til for å komme seg på spor igjen. Jeg vil hjelpe unge med å bruke deres kunnskap og interesse til å prestere godt. Slik vil jeg øke deres motivasjon og bevise at skole kan være så mye mer enn bare kjedelig og mangelfylt.

Tidligere arbeid

- Dommer i basketball (2006 og oppover) - Trener av unge basketballag (2006 og oppover) - Hjulpet flere barneskoleelever med lekser og skolearbeid tidligere

Interesser

Basketball, piano, sang og skole

Learnlink bruker cookies.
Les mer

Greit!