William er personlig lærer gjennom Learnlink.

William Scott Grundeland Olsen

Fysikk og matematikk ved NTNU

Verifisert politiattest

Verifisert vitnemål

Verifisert identifikasjon

Underviser


Bli bedre kjent med William

Jeg er 21 år og er opprinnelig fra sørlandsbyen Mandal. Nå bor jeg i Trondheim der jeg studerer fysikk og matematikk for å bli sivilingeniør. For øyeblikket er jeg servitør og bartender og stortrives med dette. Ellers bruker jeg fritiden på å slappe av etter studiene, og jeg liker også å gå turer.

Hvorfor William er en god underviser

Jeg har høy kompetanse i fagene jeg lærer bort fra kurs på universitetsnivå. I tillegg har jeg pedagogikkurs fra NTNU, og pedagogikkerfaring fra jobb som læringsassistent ved samme universitet. Jeg er opptatt av å lede eleven til å nå målet sitt ved å jobbe kontinuerlig med faget gjennom semesteret og opp mot prøver og eksamen. Motivasjon for faget er viktig for at eleven skal føle mestring og føle at undervisningen gir nytte for seg. Denne motivasjonen kan jeg bidra til å øke ved å gi intuitiv innsikt i hvordan naturen kan modelleres, og at mye av pensum henger sammen på måter man ikke med en gang hadde lagt merke til.

Tidligere arbeid

Læringsassistent i informasjonsteknologi ved NTNU høsten 2018 og høsten 2019. Servitør og bartender ved Restaurant Hr. Redaktør fra juni 2014.

Interesser

Teknologi, naturvitenskap og fysisk aktivitet.

Kurs

Introduksjonskurs

Nettundervisningskurs

Undervisningskurs

Introduksjonskurs

Nettundervisningskurs

Undervisningskurs

Learnlink bruker cookies.
Les mer

Greit!