Ingvild er personlig lærer gjennom Learnlink.

Ingvild Alseth

Samfunnsøkonomisk analyse ved UiO

Verifisert politiattest

Verifisert vitnemål

Verifisert identifikasjon

Underviser

Barneskolen Ungdomsskolen


Bli bedre kjent med Ingvild

Hei! Mitt navn er Ingvild A. Fløtre. Jeg er en jente på 22 år fra Lørenskog. For øyeblikket er jeg bosatt i Oslo, der jeg går tredje året på et profesjonsstudie i samfunnsøkonomi på Universitet i Oslo. På siden av studiene jobber jeg som kundeveileder hos NSB. Det gir meg god erfaring med kundeservice. Her har jeg jobbet i snart fire år, nettopp fordi jeg liker å være i kontakt og hjelpe andre mennesker. I tillegg liker jeg å engasjere meg i studentforeninger. I dag er jeg styremedlem i næringslivforeningen EconLink ved UiO, samt studentrepresentant for interesse- og arbeidstakerorganisasjonen Samfunnsøkonomene. I skolesammenheng interesserer jeg meg i matematikk og økonomi. Likevel er jeg allsidig da jeg også har hatt realfag som fordypning på videregående.

Hvorfor Ingvild er en god underviser

Jeg er en positiv og blid person som liker å hjelpe andre mennesker. Det er givende å se at andre lykkes. For meg blir det viktig å gjøre det jeg kan for å få frem elevens potensial. Jeg engasjerer meg i alt jeg gjør, og klarer ikke å levere noe halvveis. Samtidig ønsker jeg å motivere unge til å få forståelse og se gleden av et fag. Jeg er en tålmodig person, som liker utfordringer. Dermed ser jeg på det å måtte forklare en og samme ting på flere ulike måter som givende og utfordrende. Jeg har tidligere undervist én-til-én med bekjente, men nå ønsker jeg å hjelpe enda flere.

Tidligere arbeid

Trener ved fotballskole - Tilkallingsvikar hos Posten Norge - Kundeveileder hos NSB - Studentrepresentant for Samfunnsøkonomene

Interesser

Fotball - Trening - Samfunnsøkonomi - Mat - Studentliv - Foreningsarbeid

Kurs

Introduksjonskurs

Nettundervisningskurs

Undervisningskurs

Introduksjonskurs

Nettundervisningskurs

Undervisningskurs

Learnlink bruker cookies.
Les mer

Greit!