Amalie er personlig lærer gjennom Learnlink.

Amalie Jensen

Er privatist i matematikk R2

Verifisert politiattest

Verifisert vitnemål

Verifisert identifikasjon

Underviser

Barneskolen Ungdomsskolen


Bli bedre kjent med Amalie

Jeg er en ei jente på 20 år, som for tiden holder til i Grimstad i Aust-Agder. Jeg er oppvokst på en liten øy utfor Harstad i nydelige Troms fylke, hvor jeg har bodd stort sett hele livet. Jeg flyttet nylig til Sørlandet med planen om å studere biologi i Kristiansand neste høst. For øyeblikket tar jeg derfor noen realfag som privatist, så jeg oppfyller kompetansekravene for studiet. Kort sagt er jeg ei positiv og blid jente, som gleder meg over å kunne bidra til læring og mestring hos elever.

Hvorfor Amalie er en god underviser

Jeg har alltid vært en elev med toppkarakterer i de fleste fag, noe som kommer av at jeg aktivt bruker ulike studieteknikker. Jeg har som elev erfart viktigheten med god studieteknikk, og at læringsmetoden må tilpasses hver enkelt elev. I tillegg er jeg faglig sterk og klarer å se de fleste løsninger fra flere sider, og med det kan tilpasse forklaringene mine slik at eleven forstår det.

Tidligere arbeid

Har vært mye innom helsesektoren gjennom skolepraksis, blant annet på sykehjem og sykehus. Har ellers jobbet som butikkmedarbeider i både dagligvare og klesbutikk. For øyeblikket er jeg tilkallingsvikar i ulike barnehager i området.

Interesser

Jeg liker å være i aktivitet og trives ute i naturen i all slags vær. Jeg er svært opptatt av natur, klima, miljø og dyrevern, og bruker mye tid på å finne flere måter å leve mer bærekraftig på. I tillegg er jeg kreativ og driver med diverse håndarbeid på fritiden.

Kurs

Introduksjonskurs

Introduksjonskurs

Learnlink bruker cookies.
Les mer

Greit!