Jørgen er personlig lærer gjennom Learnlink.

Jørgen Kornerud

Grunnskolelærere 1-7 i Drammen.

Verifisert politiattest

Verifisert vitnemål

Verifisert identifikasjon

Underviser


Bli bedre kjent med Jørgen

Hei, velkommen til min profil. Jeg er en 25 år gammel gutt som er bor i Lier, 20 minutter fra Drammen. Fortiden studere jeg grunnskolelærere 1-7 i Drammen og har valgt og ta fordypning i matematikk, jobber mye med gode studieteknikker og kreative løsninger. Kommet halvveis i studie. Tidligere har jeg studert spesialpedagogikk med fokus på lærevansker og universell utforming. På videregående gikk jeg service fag med IKT service medarbeider som 2 året. Fritiden min går til mye idrett, spiller fotball og sykler en del. Glad i sosialt liv men nyter også kvelder med spillkontrollen i hånda Gleder meg til å høre litt om deg.

Hvorfor Jørgen er en god underviser

Jeg syntes matematikk er et mystisk og spennende fag. Vet hvor vanskelig det kan være men også hvor utrolig gøy det er når man lykkes. Grunnen for at jeg er en god lærere er nok forståelse, har jobbet mye rundt læring strategier og finne gode løsninger og ikke alltid samme retning. Har også slitt litt med skole på VGS som viste meg hvor mye som kreves og hvilken teknikker som passet for meg. Jeg er veldig tålmodig og vet at ting tar lang tid, det er helt greit så lenge vi klarer å komme frem til svaret sammen og elevene har forstått algoritmen

Tidligere arbeid

Jobbet i resepsjon på golfbane i 10 år. Jobbet i sportsbutikk i 5 år. Vært innom praksis i både barneskole og ungdomskole tilsammen rundt 6 mnd.

Interesser

Friluftsliv, trening, fotball!

Kurs

Introduksjonskurs

Nettundervisningskurs

Undervisningskurs

Introduksjonskurs

Nettundervisningskurs

Undervisningskurs

Learnlink bruker cookies.
Les mer

Greit!