Tellef er personlig lærer gjennom Learnlink.

Tellef Tveit

Studerer Pedagogikk ved Universitetet i Oslo

Verifisert politiattest

Verifisert vitnemål

Verifisert identifikasjon

Underviser

Barneskolen


Bli bedre kjent med Tellef

Jeg er en 25-åring fra Oslo som er glad i å gå tur i fjellet, kite og hyggelige kvelder med gode venner. Jeg studerer for tiden pedagogikk, men jobber også i Learnlink for å følge opp elever som trenger ekstra hjelp. Til nå har jeg undervist over 400 timer og med det hjulpet elever i alle aldre til en bedre skolehverdag. Jeg vet hva som skal til for at en elev lykkes på skolen, men har også erfart hvordan det er å ikke mestre. Jeg jobber derfor målrettet for at hver enkelt elev skal oppleve mestringsfølelse på og utenfor skolen. Ta gjerne kontakt om det er noe jeg kan hjelpe til med :)

Hvorfor Tellef er en god underviser

Tilbakemeldinger Tellef har fått fra sine kunder: Mor til gutt 16 år: Tellef er en hyggelig, tydelig og pedagogisk lærer som formidler mål og motiverer eleven på en veldig god måte. Han vektlegger også studieteknikk og oppgaveforståelse, noe jeg mener er vesentlig for å oppnå resultater og mestringsfølelse. Far til jente 7 år: Tellef viser stor forståelse for barnets individuelle utfordringer, er tålmodig og lett å like. Barnet mitt jobber veldig bra med ham, lærer og er mer motivert for å gjøre lekser:)

Tidligere arbeid

Voksen skole Miljøterapeut, Oslo Universitetssykehus: Svangerskapspoliklinikken, Røa IL Hovedtrener for kullet j96, Røa IL Fotballtrener for lag j95

Interesser

Kiting

Kurs

Introduksjonskurs

Nettundervisningskurs

Undervisningskurs

Introduksjonskurs

Nettundervisningskurs

Undervisningskurs

Learnlink bruker cookies.
Les mer

Greit!