Annika er personlig lærer gjennom Learnlink.

Annika Stella

NTNU gløshauhen

Verifisert politiattest

Verifisert vitnemål

Verifisert identifikasjon

Underviser

Bli bedre kjent med Annika

Jeg er en 21 år gammel student fra NTNU i Trondheim,og underviser i matte på alle nivåer ,samt fysikk/naturfag. Jeg kan i denne omgang undervise frem til den 6.februar ,og deretter fra juni og utover. Jeg har jobbet som privatlærer for mentorNorge og Ungdomsakademiet, så jeg har mye erfaring som privatlærer. Jeg er en smilende og hyggelig person,som gjør alt jeg kan for at mine elever skal trives ,samtidig som de oppnår resultater og fremgang i faget.

Hvorfor Annika er en god underviser

Jeg har jobbet som privatlærer for mentorNorge og Ungdomsakademiet siden september,og hatt mange elever på alle nivåer i matematikk og naturfag (barneskole til universitets-nivå). Jeg er flink til å formidle og forklare,samtidig som jeg ser hva eleven trenger og hvordan han/hun lærer best. Matte og naturfag/fysikk er fag som mange synes er vanskelige og "skumle",min jobb er å bryte det ned til små og enkle steg,så eleven etter hvert ser den store sammenhengen .

Tidligere arbeid

Privatlærer for mentorNorge og Ungdomsakademiet,samt privat leksehjelp. Jeg har også jobbet som kursholder/innstruktør i programmering og robotikk.

Interesser

Jeg er en utadvendt og sosial person,som er glad i å trene samt å treffe andre mennesker. Jeg tar et friår dette året,så jeg kan reise og se verden .Ellers er jeg glad i realfag ,spesielt mattematikk og elektrofysikk.

Learnlink bruker cookies.
Les mer

Greit!