Mathias er personlig lærer gjennom Learnlink.

Mathias Hellum

Psykologi ved Universitetet i Bergen

Verifisert politiattest

Verifisert vitnemål

Verifisert identifikasjon

Underviser

Barneskolen Ungdomsskolen


Bli bedre kjent med Mathias

Jeg er en 24 år gammel gutt opprinnelig ifra Larvik. For tiden bor jeg i Bergen der jeg studerer psykologi og trives veldig med det. Jeg er sosial, utadvendt og generelt glad i mennesker. Jeg sjeldent vanskelig å be med på sosiale arrangementer, men verdsetter også alenetid på turer i fjell og mark.

Hvorfor Mathias er en god underviser

Jeg mener mange skolebøker ofte kan gi overkompliserte forklaringer og trur derfor jeg kan bidra til å forenkle disse på en måte som kan virke både interessant og overkommelig. Helt ifra tidlig videregående har jeg jobbet deltid i diverse serviceyrker, noe som har gitt meg sosiale egenskaper som også kommer godt med i undervisningssammenheng. Jeg har ingen formell pedagogisk utdanning, men har ofte fungert som faglig støttespiller for andre medstudenter.

Tidligere arbeid

Har tidligere jobbet som butikkmedarbeider i Carlings og lagermedarbeider i Komplett. Ellers har jeg to års bakgrunn fra Forsvaret der jeg opparbeidet meg gode egenskaper med henhold til struktur i hverdagen. For tiden jobber jeg som butikkmedarbeider i Moods ved siden av studiene.

Interesser

Friluftsliv, film, serier og naturvitenskap

Kurs

Introduksjonskurs

Nettundervisningskurs

Undervisningskurs

Introduksjonskurs

Nettundervisningskurs

Undervisningskurs

Learnlink bruker cookies.
Les mer

Greit!