Kaja er personlig lærer gjennom Learnlink.

Kaja Skarlund

Almen erhvervsøkonomi (HA) ved Copenhagen Business School (CBS)

Verifisert politiattest

Verifisert vitnemål

Verifisert identifikasjon

Underviser

Barneskolen Ungdomsskolen


Bli bedre kjent med Kaja

Jeg heter Kaja Viksjø Skarlund og er en 20 år gammel jente fra Oslo. I september begynner jeg på almen erhvervsøkonomi ved CBS, og har et ønske om å jobbe ved siden av studiene. Jeg er en aktiv, arbeidsvillig, engasjert og omgjengelig person, som er glad i å være rundt andre mennesker.

Hvorfor Kaja er en god underviser

Jeg har jobbet med å undervise barn og ungdom i tennis i fire år etterfulgt av ett år som assistentlærer ved Grindbakken barneskole. Gjennom disse jobbene har jeg tilegnet meg de formidlingskunnskapene jeg mener en god lærer bør ha. I tillegg til dette har jeg hjulpet min yngre søster med diverse skoleoppgaver og har brukt ulike undervisningsmetoder for å motivere og engasjere henne. Jeg konverserer godt med både barn og ungdom og er glad i nye utfordringer. Det at jeg leverte gode resultater i skolen underbygger min vide faglige kompetanse.

Tidligere arbeid

Kioskansatt, Holmenkollen Tennisklubb. Tennistrener, Holmenkollen Tennisklubb. Kundeekspeditør/lørdagshjelp, Usato Second Hand. Assistentlærer, Grindbakken skole. Assistent, Grindbakken aktivitetsskole.

Interesser

Trening og friluftsliv, reise, mat og skole

Undervisningskurs

Undervisningskurs

Learnlink bruker cookies.
Les mer

Greit!