Regine er personlig lærer gjennom Learnlink.

Regine Igesund

Master Statsvitenskap

Verifisert politiattest

Verifisert vitnemål

Verifisert identifikasjon

Underviser

Barneskolen


Bli bedre kjent med Regine

Jeg er 27 år, fra Tromsø og en positiv og engasjert person som like å være i aktivitet. Jeg trives best ute på tur når jeg er hjemme i Nord-Norge og kan nyte naturen. Jeg liker å reise og oppleve verden. På videregående var jeg på utveksling i Mexico, jeg var på utveksling i løpet av bacheloren i Spania og jeg tar nå masteren min i Danmark. Jeg har en tverrfaglig utdannelse, bachelor i Europastudier med spansk, fag innen samfunnsøkonomi og nå en master i statsvitenskap. I løpet av bacheloren jobbet jeg også som læringsassistent i akademisk skriving der jeg hjalp studenter med å skrive sine oppgaver. Jeg har lang frivilligerfaring der jeg har hatt i oppgave å lede og motivere frivillige i det arbeidet vi har gjort. Jeg har også trenererfaring innen barneidrett på fotballskoler og ishockeyskoler.

Hvorfor Regine er en god underviser

Jeg ønsker å være en lærer som gir elever ny glød i fagene de streber etter å gjøre det bedre i. Som lærer vil jeg være den som engasjerer og motiverer elevene. Den som utfordrer og er der som en støtte. Læring er gøy når du opplever mestringsfølelse og opplegget er godt, og det er det jeg ønsker å legge tilrette for.

Tidligere arbeid

Informasjonskoordinator Visit Tromsø - turistinformasjonen, 2017-2019. Læringsassistent i akademisk skriving - Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet, 2017-2018. Guide (norsk/engelsk/spansk) - Arctic Guide Service, siden 2015. Diverse servitørjobber i Tromsø og Trondheim, mellom 2010-2018.

Interesser

Reise, språk, politikk, samfunnsforhold, kultur, sport (spesielt fotball og ishockey), friluftsliv.

Kurs

Introduksjonskurs

Introduksjonskurs

Learnlink bruker cookies.
Les mer

Greit!