Vidar er personlig lærer gjennom Learnlink.

Vidar Melstveit

NTNU i Trondheim

Verifisert politiattest

Verifisert vitnemål

Verifisert identifikasjon

Underviser

Bli bedre kjent med Vidar

Studerer industriell økonomi på NTNU i Trondheim. Jeg liker å engasjere meg ved siden av studiene; i verv, idrett - alt mulig! Basketball, paragliding og musikk tar opp mye av fritiden min. Gode bøker og hyggelige mennesker er jeg også glad i!

Hvorfor Vidar er en god underviser

Jeg har ingen direkte erfaring som privatlærer, men jeg har holdt kurs og ledet workshops, noen ganger for små grupper og andre ganger for grupper opp til 100 personer. Medstudenter har gitt meg tilbakemelding som motiverende, engasjert, og tydelig i min formidlingsevne. I hovedsak kommer jeg til å undervise i spansk her i LearnLink. Jeg har tilbredt et år på utveksling i Argentina, snakker flytende, og har sett viktigheten av å finne lure, effektive metoder for læring - som ofte ikke læres på skolen. Å lære spansk var tungt - det ER tungt (man blir aldri 100 % utlært i et språk), men det er også veldig morsomt og givende hvis man fokuserer på "det som er viktig og effektivt" gjennom læringsprosessen. Det er da man virkelig merker fremgang, og med fremgang kommer ofte motivasjonen av seg selv. Å hjelpe en elev forbedre karakterene sine er fint, men jeg vil aller helst bidra til at eleven ser glede i å lære språket - gjerne til den grad at eleven selv setter seg mål om å prate flytende spansk en dag.

Tidligere arbeid

- Lagfører i hundetroppen i militærpolitiet (førstegangstjeneste) - Produktutvikler i Vipps (sommerjobb) - Prosjektleder og daglig leder i studentorganisasjonen Start NTNU - Prosjektleder i veiledningstjenesten Spark NTNU - Fiskerøkter på oppdrettsanlegg (sommerjobb)

Interesser

- Basketball - Paragliding - Innovasjon og teknologi - Språk (spansk, for øyeblikket) - Musikk

Learnlink bruker cookies.
Les mer

Greit!