Sankeethan er personlig lærer gjennom Learnlink.

Sankeethan Sivachandran

Realfag, Elvebakken VGS

Verifisert politiattest

Verifisert vitnemål

Verifisert identifikasjon

Underviser

Barneskolen Ungdomsskolen


Bli bedre kjent med Sankeethan

Hei, jeg er en 18 år gammel gutt med mye energi og er klar til å hjelpe deg med dine faglige problemer. Studerer ved Elvebakken VGS, hvor jeg går studiespesialisering med fordypning i realfag. Jeg har god faglig kompetanse innenfor matematikk, fysikk, og informasjonsteknologi, og har et høyt muntlig og skriftlig nivå i engelsk og norsk. I fritiden er jeg veldig engasjert i å lære om verden rundt meg, og er veldig interessert i å programmere. Tidligere har jeg vært privatlærer for både ungdomsskole og grunnskolen, og jobber nå i Learnlink. Mine faglige egenskaper og fritidsinteresser kombinert, vil gi deg den kunnskapen og erfaringen du ser etter for å heve nivået og kunnskapen din.

Hvorfor Sankeethan er en god underviser

Jeg ser etter hvilke metoder som best passer for å undervise elevene. Alle elever er forskjellige, og krever derfor ulike undervisningsmetoder. Selvfølgelig er karakterer viktig å ta hensyn til, men fokus i timen vil ikke være på et tall, men heller elevens forståelse av et tema. Mitt mål er derfor ikke bare å forbedre elevens faglige resultater, men også hjelpe eleven om å forstå hvordan ting henger sammen og spesielt hvorfor de lærer det.

Tidligere arbeid

Jeg har tidligere erfaring som privatlærer for både 4.klasse og 9.klasse. Fått god erfaring i grunnleggende pedagogikk, altså hvordan man best kan kommunisere med barn og ungdommer for å undervise dem.

Interesser

Realfaginteressert, programmering, fysisk trening og spiller trommer.

Kurs

Introduksjonskurs

Nettundervisningskurs

Undervisningskurs

Introduksjonskurs

Nettundervisningskurs

Undervisningskurs

Learnlink bruker cookies.
Les mer

Greit!